Architectuur

“Less is more.” Ludwig Mies van der Rohe

Een ontwerp is pas geslaagd als de juiste balans is gevonden tussen het programma van eisen, de context, budget en techniek.

Visie

"Samen" is hierbij voor ons een van de belangrijkste uitgangspunten. Wij stellen ons altijd aanspreekbaar op en maken van de aanwezige randvoorwaarden, samen met de opdrachtgever/eindgebruiker, een helder en eenvoudig concept, waarin de wensen van alle gebruikers zijn verwerkt. Dit concept wordt leidend in de verdere uitwerking van de plannen, waarbij factoren als omgeving, uitstraling, veiligheid en geborgenheid, duurzaamheid, maar vooral ook budget en planning zorgvuldig worden geïntegreerd.

Proces

Iedere opgave wordt analytisch benaderd en gekneed tot een zo eenvoudig mogelijk concept, waaraan gedurende het hele ontwerp en bouwtraject consistent vastgehouden wordt. Hierin is een goede samenwerking met de opdrachtgever en wederzijds vertrouwen onmisbaar. Vanuit een duidelijk concept ontwerpen we een architectuur die functioneel, logisch en begrijpbaar is zonder ons bureau in een bepaalde stroming of stijl te plaatsen. Doordacht, pragmatisch, nuchter en inventief zijn kernbegrippen in onze ontwerpfilosofie.

Meer over BB Architecten?

Contact opnemen

In contact komen met BB Architecten? Bekijk onze contact gegevens of vul het formulier in.

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Geinteresseerd in een vrijblijvende offerte van BB Architecten? Wij helpen graag.

Offerte aanvragen