Bureauprofiel

“Everything should be made as simple as possible, but not simpler.” Albert Einstein

Wij hebben inmiddels ruim 10 jaar ervaring met nieuwbouw, verbouw en herbestemming van woningen, bedrijfspanden en kantoren.Van zeer eenvoudig tot zeer complex. Altijd met een doordachte en unieke uitwerking.

Profiel

BB architecten is een pragmatisch, no nonsens en pro-actief landelijk werkend architectenbureau. Gevestigd in Terheijden, bij Breda en bestaat sinds 2002. Wij werken aan een zeer divers opdrachtenpakket. Het ontwerpen, bouwtechnisch uitwerken en begeleiden van woningbouw-, utiliteitsbouw- en renovatieprojecten zijn onze kernactiviteiten. Wij zijn een "full service bureau" en besteden dan ook zo min mogelijk uit. Met ons team van architecten, ingenieurs en bouwkundig tekenaars hebben we specialistische kennis in huis om gebouwen bijzonder duurzaam te ontwerpen en uit te werken. Voor overige advieswerkzaamheden hebben wij vaste partners in ons netwerk.

Visie

Een ontwerp is pas geslaagd als de juiste balans is gevonden tussen het programma van eisen, de context, budget, duurzaamheid en techniek. Ons doel is een uniek gebouw te realiseren, dat door de eindgebruiker in al zijn facetten met veel plezier te beleven is. Zo krijgt de opdrachtgever wat hij wil maar dan anders.

Meer over BB Architecten?

Contact opnemen

In contact komen met BB Architecten? Bekijk onze contact gegevens of vul het formulier in.

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Geinteresseerd in een vrijblijvende offerte van BB Architecten? Wij helpen graag.

Offerte aanvragen