Woning S Roosendaal

Project omschrijving

Het perceel was een van de laatste percelen nog beschikbaar in het woningbouwplan ‘De Landerije’ in Roosendaal. De beperkende voorwaarden van dit perceel waren de te handhaven bomen en diepte van het perceel.

De uitdaging was het binnenbrengen van voldoende daglicht. De woning is daarom in twee massa’s verdeeld. Een deel van één bouwlaag aan de tuinzijde en een deel van twee bouwlagen aan de straatzijde. Deze twee bouwdelen worden gescheiden door een lichtstraat waardoor het daglicht tot midden in de woning komt. De combinatie van wit stucwerk en de oregon pine kozijnen geeft een moderne maar ook warme uitstraling aan de voorzijde. De tuinzijde is uigevoerd in donker metselwerk en aluminium kozijnen.

Categorie:

  • Nieuwbouw

    Type Project:

  • Woningen

Specificaties

  • Opdrachtgever
  • Particulier
  • Uitvoering
  • 2008
  • Inhoud
  • 1300 m³
  • Bouwlagen
  • 2
  • Bvo
  • 355 m²

Meer over BB Architecten?

Contact opnemen

In contact komen met BB Architecten? Bekijk onze contact gegevens of vul het formulier in.

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Geinteresseerd in een vrijblijvende offerte van BB Architecten? Wij helpen graag.

Offerte aanvragen