Techniek

“Cradle to Cradle: Remaking the way we make things.” William McDonough & Michael Braungart

Wij zijn van mening dat een heldere architectuur gepaard moet gaan met een heldere bouwtechnische uitwerking tot op detailniveau en in materialisering.

Detaillering

Architectuur stopt niet bij het maken van een creatief ontwerp. De kracht van een helder ontwerp zit mede in de eenvoud van de bouwtechnische uitwerking. Het is echter niet zo dat de bouwtechniek het ontwerp moet bepalen. De bouwtechniek is één van de hulpmiddelen om tot een helder architectonisch ontwerp te komen. Detailleren is ook ontwerpen. Een goede detaillering vormt de basis voor een succesvol uit te voeren ontwerp.

Duurzaam bouwen

Afhankelijk van het ambitieniveau kunnen wij met een doordacht ontwerp en een daarop afgestemd energie- en installatieconcept alles tussen wetgeving en energieneutraal realiseren. Wij hebben deze kennis in huis, en zijn zeer gedreven om te bouwen voor de toekomst. Onze gebouwde omgeving is goed voor 30 - 40% van het totale landelijk energieverbruik. Willen we landelijk minder energie verbruiken, dan is het nu tijd om goed na te denken over energiebesparing in de bouw

Meer over BB Architecten?

Contact opnemen

In contact komen met BB Architecten? Bekijk onze contact gegevens of vul het formulier in.

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Geinteresseerd in een vrijblijvende offerte van BB Architecten? Wij helpen graag.

Offerte aanvragen